Elnökség

2014. március 25, 17:21

Koltai K. Iván

Elnök, a nemzetközi kapcsolatok felelőse

Szaksporttanár, testnevelőtanár, sportközgazdász. 1970 és 1982 között hivatásos teniszező. Nemzetközi Sportszakértő. Jelenleg Nürnbergben él, a Nürnbergi Hockey és Teniszklub (NHTC) menedzsere és szakedzője. A Vermittlungsbüro Im-Export Koltai tulajdonosa és a TF menedzser tanszékének vendégtanára. A Magyar Edzők Társasága tagja.

Juhász Lászlóné

Alelnök, az ügyvezetés és az Operatív projektek felelőse

Testnevelő tanár és EU szakértő. 1981-től a Sportigazgatásban dolgozott. Számos országos sport szervezetben választott elnökségi és vezetői tevékenységet végzett. Magyar Korfball Szövetség megalapítója. Négy évig tevékenykedett az Európai Korfball Szövetségben

Elnökségi tagok

Guzsváry Csaba

Elnökségi tag

Turi Zita

Elnökségi tag

Sportmenedzser, sportszervező valamint marketing- és reklámszakember. 2004-től a Magyar Sportmenedzsment Társaság tagja. Részt vállalt a 10. IAAF fedett pályás Atlétikai Világbajnokság szervezésében. Atlétikai versenyek, sport és kulturális programok szervezésével foglalkozik. Tagja a Szalon -Európai Civilek Kulturális Egyesületének. 2002-től a Vörösmarty Rádió marketingvezetője.

A Felügyelőbizottság tagjai

Komáromi Attila

Heim Attila

Felügyelő Bizottság tagja

2009-ben sportszervező B.Sc., majd 2012-ben sportmenedzser M.Sc. diplomát szerzett a TF-en. Emellett 2014 januárjában vehette át “Olimpiai oktatás, olimpiai pedagógia, olimpiai események szervezése és menedzsmentje” M.A. diplomáját Görögországban, a University of Peloponnese-n. Jelenleg PhD hallgató a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában. 2011 júliusa óta TF Nemzetközi Igazgatóságán dolgozik és mellette aktív első osztályú kézilabda játékvezető. 2008 óta középfokú kézilabda edzői képesítéssel rendelkezik. Félévig dolgozott a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központjának titkáraként. Több tudományos és (sport)szakmai társaság tagja.

Bárdos Bence

Felügyelő Bizottság tagja

Sportmenedzser, szabadidő szervező és testnevelő tanár. 2005-óta a Magyar Sportmenedzsment Társaság tagja. A Telki Általános Iskola testnevelőjeként és szabadidő-szervezőjeként kezdte pályáját. Tréningek, csapatépítő kirándulások, sportrendezvények, kalandtúrák szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Jelenleg a Hunagroraft Utazásiroda Kft. irodavezetője, valamint a BSE Szabadidő és Természetjáró Szakosztályának elnöke.