2. Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencia

Tisztelt Címzett! Meghívjuk Önt az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Sportmenedzsment Konferenciára. Az idei konferencián arra keressük a választ: Miért üzlet a sport?

A 2015. február 11-én a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) megrendezésre kerülő 2. Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencia szervezésével azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy folytassuk a 2013-ban elkezdett, a sport üzleti kérdéseivel foglalkozó szakmai találkozósorozatot. A Nemzetközi Sportmenedzsment Konferencia egy olyan platform, ahol a sportipar alakítói megbeszélik a mindennapokat, a jövőt érintő kérdéseket és a legfontosabb szakmai trendeket. A rendezvény tematikája a sportipar stratégiai, üzleti és kommunikációs kihívásai köré szerveződik. A témákat több nézőpontból vizsgáljuk. Az egyes sportüzleti szakterületeken való tisztánlátást az állami és civil sportszektor irányítói, vállalati döntéshozók, sportszervezeti vezetők, a sportközélet ismert egyéniségei, médiamárkák menedzserei, ügynökségi szakemberek, meghatározó véleményformálók rendhagyó és gondolatgazdag előadásai segítik. A rendezvény tematikája úgy épül fel, hogy az előadásokon és beszélgetéseken elhangzó információkat, gondolatokat a megjelentek a saját ágazatukra nézve is tudják hasznosítani.

Helyszín: MOM Kulturális Központ Színházterem (1124 Budapest, Csörsz utca 18.)
Időpont: 2015. február 11. szerda 09:00-14:00

A rendezvényen Dr. Simicskó István, sportért felelős államtitkártól képet kapunk a Magyar Kormány sportfejlesztésekkel és sportmenedzsmenttel kapcsolatos elképzeléseiről, terveiről.

A konferencián egy elismert nemzetközi sportügynökség vezetőjétől hallhatunk majd arról, hogy melyek a tehetségmenedzselés és a személyes márkaépítés legújabb tendenciái. Az Indianai Egyetem doktori programjának vezetője, Prof. Paul M. Pedersen is előad. Bemutatja, hogy milyen üzleti szempontrendszer érvényesül az amerikai sportágak menedzsment-tevékenységében. Az amerikai ligák pénzügyi és finanszírozási módszereiről is beszél majd, amelyek közül néhányat az európai sportágak is szeretnének adaptálni.

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke a hatékony stadion-üzemeltetéssel kapcsolatos lehetőségeket, mint a hazai labdarúgás kihasználatlan üzleti lehetőségeit vázolja. A Győri Audi ETO KC és a Videoton FC előadója a klub márkaépítéséről tart előadást. Egy kerekasztal-beszélgetés keretén belül asztalhoz ültetjük a hazai játékos-ügynökségi piac mértékadó szereplőit. A további előadások a hatékony sportüzleti stratégiák, kreatív szponzorációs aktivitások, a sport és innováció kérdéskörét járják majd körül.

Nagy örömünkre szolgálna, ha elfogadná a meghívásunkat.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük, az alábbi helyen jelezze: http://www.hegyvidek.hu/site/sportkonf.html

Pozitív visszajelzésében bízva, üdvözlettel:
Dr. Váczi János
Hegyvidéki Önkormányzat
alpolgármester